Η ομάδα μας

Στελεχωμένο από πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές Α.Τ.Ε.Ι με υψηλό επίπεδο παροχών

Γνωρίστε μας

Ευάγγελος Δήμου - Ρουσουλέντσης

Ευάγγελος Δήμου - Ρουσουλέντσης

Χειροπράκτης – Ποδίατρος MSc DC Chiropractic, BSc (Hons) Podiatry MSh SRCh - DPodM

Ο κύριος Δήμου γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1974. Το 1992 ξεκίνησε τις σπουδές του ως βοηθός φυσιοθεραπευτή, στην ιδιωτική σχολή «Παστέρ» Θεσσαλονίκης. Το 1996 σπούδασε Ποδιατρική στο πανεπιστήμιο του Brighton της Μεγάλης Βρετανίας και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2000 με τον τίτλο BSc (Hons) Podiatry. Στη συνέχεια επέκτεινε τους ορίζοντές του κάνοντας μεταπτυχιακό στη Χειροπρακτική. Το 2003 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Surrey της Μεγάλης Βρετανίας, με τον τίτλο MSc DC - Chiropractic.

Από το 2011 διατηρεί το κέντρο Χεροπρακτικής και Ποδολογίας στη Γλυφάδα και ασκεί το επάγγελμα του χειροπράκτη, του ποδιάτρου και του βοηθού φυσιοθεραπευτή (χειρομαλάκτη).

Ο κύριος Δήμου είναι μέλος του Πανελλήνιου, του Βρετανικού, του Πανευρωπαϊκού και του Διεθνή Συλλόγου Χειροπρακτών, και λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια χειροπρακτικής. Επίσης, είναι μέλος του συλλόγου Ποδιάτρων Μεγάλης Βρετανίας και Ελλάδας.

Ο Ευάγγελος Δήμου εξειδικεύεται στις μυοσκελετικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης ως χειροπράκτης και φυσιοθεραπευτής, και σε παθήσεις του κάτω άκρου ως Ποδίατρος, ειδικευμένος στο πελματογράφημα και στη χρήση ορθωτικών πελμάτων.

Κρινιώ Μαϊτού

Κρινιώ Μαϊτού

Επιστημονικός υπεύθυνος
Απόφοιτη τμήματος Φυσικοθεραπείας (Α.ΤΕ.Ι Πατρών)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπόυδασε στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Α.ΤΕΙ.Ι Πατρών απ' όπου κι αποφοίτησε το 2011.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Γ.Ν.Α Πολυκλινική και στη συνέχεια απασχολήθηκε σε ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια και αθλητικές ομάδες.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια PNF σε ενήλικες, Mulligan technique σε παθήσεις ώμου, Kinesiotape® καθώς και Clinical Pilates.

Εύη Πρόνιου

Εύη Πρόνιου

Φυσικοθεραπεύτρια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Σπούδασε στο Canterbury Christ Church University της Μεγαλης Βρετανίας και αποφοίτησε με BSc (Hons) Physiotherapy το 2020.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση σε ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο στην Αττική. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Kinezio taping, deep tissue massage και clinical Pilates.

Πέννυ Κρουσταλλάκη

Πέννυ Κρουσταλλάκη

Φυσικοθεραπεύτρια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 2002. Σπούδασε στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και αποφοίτησε το 2023 με πτυχίο BSc (Hons) Physiotherapy.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο Metropolitan General και στη συνέχεια σε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στη Βάρη και σε αθλητική ομάδα πόλο Βουλιαγμένης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια «Τεχνικές Αθλητικής περίδεσης», «Αθλητικής Μάλαξης» και Basic Life Support (BLS) Provider.

Φωτογραφίες της ομάδας