Σχόλια Πελατών

"Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγένεια και πάνω απ όλα ειλικρινής για τα θέματα υγείας"

Τι λένε οι ασθενείς μας

Testimonial

Πρόκειται για εξαιρετικούς επαγγελματίες. Με ρήξη έσω και έξω μηνίσκου στο γόνατο καθώς και αδυναμία να πατήσω το πόδι, κατάφεραν στις πρώτες πέντε θεραπείες να μην πονάω σχεδόν καθόλου. Ο Σωκράτης και η Κρινιω είναι ευγενικοί, εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το εν λόγω κέντρο για τις παθήσεις του γόνατος!

Γ Σαρρή 25 Nov 2020
Testimonial

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!

Επισκέφτηκα το Supreme Physio Lab του κυρίου Δήμου μετά από πολλές συστάσεις διότι είχα το λεγόμενο Σύνδρομο Υπέρχρησης καθώς και πελματιαία απονευρωσίτιδα (πάθηση τού πέλματος) λόγω του επαγγέλματος μου. Η αντιμετώπιση των παθήσεων ήταν πολύ άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική που μόλις με τέσσερα ραντεβού ένιωσα πολύ καλύτερα και επανήλθα σε κανονικούς και υγιείς ρυθμούς εργασίας. Ειδικότερα σε συνεργασία με το κέντρο χειροπρακτικης και ποδολογιας του κυρίου Δήμου και τους ειδικούς πάτους και ανατομικά παπούτσια που αγόρασα, η αποθεραπεία του πέλματος χρειάστηκε μόνο για 2 μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον κύριο Δήμου και το επιτελείο του. Εύχομαι αυτός ο άριστος επαγγελματισμός να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα !!!

Δημήτρης Μπρεκάσης 14 Nov 2020
Testimonial

Εγώ προσωπικά τον κύριο Ρουσουλεντσή τον αποκαλώ μάγο γιατί με τα μαγικά του χέρια εντόπισε μέσα σε λίγα λεπτά το πρόβλημα που είχα στο πόδι μου και φυσικά με βοήθησε να το ξεπεράσω ...Ευχαριστώ όλο το team μπράβο σας όλοι εξαιρετικοί ...!!!

μαρια τσαλιδου 14 Nov 2020
Testimonial

Εξαιρετική θεραπεία. Είχα ασβεστοποιό Τενοντιτιδα ώμου.Δε μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου.Απ την τρίτη θεραπεία είδα μεγάλη καλυτέρευση και μετά έγινα τελείως καλά.Υπέροχος χώρος και πολύ καθαρός. Φιλόξενο περιβάλλον.Το team του κυρίου Ρουσουλέντση φοβερό όπως και ο ίδιος που έδινε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε ασθενή.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Φιλη Ιφιγενεια 21 Jun 2020

Αφήστε μας το σχόλιο σας

* υποχρεωτικό πεδίο